8
Apr

Big Data & Retail

Where can I place my business? What’s going on around my business? Is this shopping street doing well or is it depressed? Which are the streets where consumers spend more money? Consumers, are they visitors or residents? Which are the most crowded shopping streets? At what time? Visitors on these streets, are they shopping? Which are the best data to answer each of these questions? How are the most interesting data captured?

Big Data has arrived on Retail business, and is here to stay. If you want to answer to all these questions, and many more, come to the “Big Data & Retail” session!

——————————-

On poso el meu negoci? Què està passant al voltant del meu negoci? Aquest carrer comercial, va bé o està deprimit? ¿A on es gasten més euros els compradors? Els compradors, són visitants o viuen a la zona? ¿Quins són els carrers més transitats? A quines hores? Els vianants que hi passen, fan compres? ¿Amb quines dades puc donar millor resposta a cada una d’aquestes preguntes? ¿Com es capturen les dades que em donen millor resposta?

El Big Data ha arribat al Retail per a romandre-hi. Si vols conèixer la resposta a aquestes preguntes i a moltes més, et convidem a venir a la sessió Big Data & Retail!

——————————-

¿Dónde puedo poner mi negocio? ¿Qué está pasando alrededor de mi negocio? Ésta calle comercial, ¿funciona bien o está deprimida? ¿Dónde gastan más dinero los consumidores? Los consumidores, ¿son visitantes o residentes? ¿Cuáles son las calles más concurridas? ¿A qué hora? Los visitantes de estas calles, ¿hacen compras? ¿Cuáles son los los mejores datos para contestar cada una de estas preguntas? ¿Cómo se capturan los datos más interesantes?

Big Data ha llegado al Retail, y está aquí para quedarse. Si quieres responder a todas estas preguntas, y muchas más, ven a la sesión “Big Data & Retail”!

——————————-

Place / Lloc / Lugar: IESE Business School

Lecturers / Ponents / Ponentes:

Jordi Bailach, Manager at Direcció de Comerç i Consum de l’ Ajuntament de Barcelona

Àlex Fernàndez, Competence Center Manager at Mobile World Capital Barcelona

Marcelo Soria / Juan Murillo, Centro de Innovación del BBVA

Carme Artigas, founder at Synergic Partners

David Nogué, founder & CEO at EIXOS

Presenter:

Lluís Torrens, Manager Public-Private Sector Research Center IESE Business School

Leave a Reply